Veleprodaja

Kao što je direktnim korisnicima moderne tehnologije, na prvom mjestu, mobilnih telefona potrebna određena maska ili zaštita samog proizvoda, tako je i savremenim šopovima takvih proizvoda i opreme potrebno da ponude i što veći asortiman zaštitnih silikonskih maski. Naša firma bavi se veleprodajom i štampom silikonskih maski za mobilne telefone, i to po veoma povoljnim cijenama. Na našem sajtu se možete mnogo bolje upoznati sa dizajnom i oblicima maskica koje imamo u ponudi. U pitanju je zaista veliki broj različitih idejnih rješenja. Pored mogućnosti da izaberete neki od ponuđenih motiva za maskice za mobilne telefone, pružamo Vam mogućnost da čak i sami ponudite svoje dizajn rješenje i iznesete svoje zahtjeve koje ćemo uzeti u obzir, sve u namjeri da ispunimo Vaše želje i potrebe. Naše silikonske maske izrađene su od kvalitetnog materijala, a sami motivi se nanose na silikonsku masku kvalitetnom digitalnom štampom. Takođe, veoma je važno napomenuti da, količine silikonskih maski koje bi naša radionica štampala za Vas, nisu ograničene, što je još jedna prednost našeg poslovanja, jer glavni cilj je pomoći Vama da ostvarite svoje želje i zahtjeve. Da biste ostvarili svoju saradnju sa nama, dovoljno je samo da se registrujete i da željenu silikonsku maskicu stavite u šoping korpu.Ono što je potrebno da znate o uslovima poslovanja sa nama jeste sljedeće:

- cijena direktno zavisi od količine maski koju ste odabrali
- svaku masku koja odgovara profilu maske koju ste Vi zamislili - možete naručiti čak i po 1komad
- cjenovnik ponuđenih proizvoda  možete pregledati tek nakon registracije na našem sajtu
- rok u kojem smo u mogućnosti da izradimo naručenu proizvode zavisi isključivo od količine koju ste poručili ( za manje količine rok je 1-2 dana od trenutka porudžbine željenih maski )
- PDV nije uračunat u veleprodajne cijene
- vršimo i digitalnu štampu na našim maskama, ali i na silikonskim maskama koje nam donesete
- po sistemu veleprodaje, cijene na maskama nisu vidljive

Ukoliko naša ponuda ispunjava Vaše uslove, ali imate neka dodatna pitanja, možete nas kontaktirati da biste dobili potrebne dodatne informacije.

Registracija

Adresa naplate

Adresa dostave


Web shop by Mojić DOO