Novi Samsung-ov flagship – Galaxy S8

galaxys8_black_all 21.10.2017.

Tražite Vaš idealan telefon  – vrijeme je da razmislite o novom Samsung Galaxy S8 modelu. Od momenta prezentovanja prvog modela, Samsung kompanija je unaprijedila svoje poslovanje i razvila tržište i nastojala da prati trend koji tržište zahtijeva, ali, istovremeno, da krajnjim korisnicima stavi na raspolaganje svoje nove uređaje. Jer, razvoj tehnologije zahtijeva inovativnost, nove ideje i kreativnost kako bi krajnji proizvod zadovoljio potrebe i očekivanja korisnika. Kompanija Samsung je predstavila svoje nove modele  –  njihove osobine koji pokazuju brojne nove karakteristike.

Kod modela Galaxy s8, velika pažnja je posvećena ekranu telefona – ekran je zakrivljen, dijagonale 5,8  inča. Što se tiče baterije, proizvođač je ponudio bateriju dužeg roka trajanja novog Galaxy s8 modela – što omogućava procesor od 10nm, koji se pokazao veoma efikasnim, sa manjom potrošnjom energije. Kao neke od pogodnosti navode se i bežično punjenje, kao i novi USB Tip C konektor.  U zavisnosti od tržišta na koje se plasira, Samsung Galaxy s8 koristi Snapdragon 835 ili Exynos 8895 čipset. Uz njih dolazi 4GB RAM-a, kao i 64 GB interne memorije, koja je proširiva pomoću MICROS D kartice. Kada je u pitanju kamera, Galaxy s8 se pohvalio zadnjom kamerom od 12 MPx, omogućen je filmski format slike ( 18,5:9). Izmjena u odnosu na starije modele telefona kod Galaxy s8 modela je novi ISP senzor. Samsung s8 koristi, kada je u pitanju operativni sistem, najnoviji Android 7 Nougat sa Grace korisničkim izgledom preko njega. Inače, najveća promjena u odnosu neke ranije modele jeste Bixby i mogućnost transformacije softvera, kako biste ga mogli koristiti u desktop režimu a.k.a. Dex.

Ako se odlučite za ovaj model telefona, dobićete, upravo zahvaljujući Bixby sistemu, Vašeg ličnog digitalnog asistenta, koji funkcioniše čak i lokalno jer uz pomoć njega pronalazite datoteke koje su smještene na memoriji, ali i pokrećete aplikacije i slično. Sem toga, postojanje Dex-a pretvara Vaš Galaxy  s8 u mini računar – naravno, uz upotrebu  monitora, tastature i miša. Jednostavno, sve što je potrebno jeste da se odlučite za kvalitet i prednosti koje nudi novi Samsungov model – Galaxy s8.

Da biste bili potpuno zadovoljni i da bi Vaša omiljena igračka bila potpuna i jedinstvena, potrebno je da dobije originalno odijelo – maskicu za novi Samsung Galaxy s8, sa motivima po Vašoj želji. Originalnost, posebnost i kreativnost mogu od Vaše želje postati realnost, ukoliko se odlučite za neki od motiva koje Vam nudimo za novi Galaxy s8. Osim toga, možete nam iznijeti svoje zahtjeve i prijedloge, dati svom novom Galaxy s8 poseban personalizovan izgled – kreiranjem motiva i odabirom onoga što Vam se najviše dopada. Dozvolite sebi da budete jedinstveni u svakom smislu, birajte omiljene motive, a nama dozvolite da svaku Vašu ideju realizujemo u veoma kratkom roku.

Maskicu za Vaš Galaxy S8 možete poručiti putem linka – http://www.maskezamobilne.ba/dizajni/popularne/?device=samsung-galaxy-s8