Dan žena!

zzlve0003-ljubavni-baloni 26.02.2018.

Svako doba godine ima svoju posebnu neobičnost i nosi sa sobom neki od praznika koji imaju posebnu važnost za one koji poklanjaju kao i one kojima se poklanja… Sezona poklona i poklanjanja i dalje traje… još jedan je tu, pred nama, ali onaj poseban, posvećen ljepšem i nježnijem polu… savršeno lijep uvod u proljeće… vrijeme je da pustite da procvjeta i Vaša mašta!

Poklonite svoj savršen poklon uz našu pomoć!

Da, u pravu ste, onaj poseban praznik, u čast onih koje nam u toku cijele godine poklanjaju pažnju svojim riječima, djelima ili poklonima… praznik posvećen svim pripadnicama nježnijeg i ljepšeg pola – Dan žena!

Naravno, kao i uvijek bilo bi lijepo biti maštovit i izabrati odgovarajući poklon za taj, za dame, poseban praznik! Ali, kao i uvijek, mnogo je onih neodlučnih, koji nisu  sigurni da su pravu ideju pretvorili u stvarnost i da su izabrali najadekvatniji poklon omiljenoj pripadnici nježnijeg pola…

Na pravoj ste adresi! Jer, imamo prijedlog kako da, uz cvijeće, posebnu ženu obradujete sasvim jednostavnim, a ipak jedinstvenim… Dobro došli u naš svijet magije gdje sve, čak i najsitniji sastavni dijelovi života, dobijaju sasvim novo značenje… u naš svijet maski za mobilne telefone!

Počnite da razmišljate na nešto drugačiji način i da sasvim običnim sadržajima iz Vašeg života dajete jedan novi značaj i značenje… Vrijeme je da praktičnoj sitnici poklonite punu pažnju – da, pripadnicama njeznijeg pola, za njihov poseban dan,poklonite novo odijelce za njenog omiljenog mobilnog ljubimca – jedinstvenu masku za mobilni telefon!

Imate li ideju o čemu je riječ?!

Vrijeme je da poklanjate praktično, ali unikatno!

Vrijeme je da Samsung, Iphone, Nokia, Huawei ili LG one posebne žene kojoj poklanjate za Dan žena,  bude sasvim  drugačiji. Budite dovoljno smjeli i kreativni, i , istovremeno, unikatni kada poklanjate. Samo je potrebno da počnete da ispunjavate želje – da pažljivo slušate želje one koja Vam je posebno draga ili da budete dovoljno kreativni da sami izaberete onaj poseban izgled maskice za njen telefon koji smatrate da bi joj se najviše dopao.

Zašto Vam sve ovo predlažemo?!

Praktičnost koju pružaju zaštitne makse za mobilni telefon, dobija jedno sasvim novo značenje, jer, mogućnost da sami izaberete vizuelni izgled iste, pokazuje koliko ste u prednosti! Poklanjate praktično i jedinstveno, jer, htjeli mi to priznati ili ne, vizuelni izgled je veoma značajan kada je u pitanju poklanjanje nečega čime želite poslati pravu poruku – kao što je čestitati damama njihov poseban praznik – Dan žena! Evo zašto ste u prednosti!

Motiva je mnogo, raznovrsnih… sve je u poruci koju želite poslati ili posebnom iznenađenju koje želite prirediti – samo je potrebna Vaša maštovitost i da znate koji model telefona je u pitanju! Izaberite odgovarajući ili nam, jednostavno, sami predložite onaj motiv ili detalj koji smatrate da bi njenom mobilnom telefonu dao jedan novi, neobičan, ali efektan izgled!

Možda su maske za mobilne za njen Samsung ili Iphone , sa cvijetnim motivom, kao simbolom 8. Marta, pravi izbor za Vas… http://www.maskezamobilne.ba/dizajni/cvjetne/?device=iphone-6-maska-za-mobilni-telefon . Razmislite! 🙂

Kako god, mašta je uvijek dozvoljena, naročito kada možete pokloniti praktičan poklon, maskicu za mobilni telefon, dizajnirati po svojoj ili želji one kojoj poklanjate, i još, sve to  kombinovati sa motivima i porukama koje nosi praznik koji je pred nama – Dan žena!

Zaista bi bilo lijepo kada biste nečiji Dan žena ukrasili na naš način, poklonom koji bi odabranu damu iznenadio i obradovao, jer, sreća je u u onim sitnicama i neočekivanim poklonima koji šalju ljepšu poruku, od bilo koje izgovorene riječi ili učinjenog djela! Zapamtite dobro, sve je u poruci koju, poklonom od srca, šaljete posebnoj dami, tog posebnog dana za nju – 8. marta!

Razmislite dobro – odaberite posebnu osobu kojoj biste ukazali neobičan, i možda neočekivan, znak pažnje, izaberite pravi motiv  ili sami dizajnirajte i poklonite joj unikatno odijelce za njenog mobilnog ljubimca – idealnu masku za telefon. Još ako biste Vaš unikatan poklon, personalizovanu masku za telefon, upakovali sa pažnjom i, uz cvijet, poklonili tog posebnog dana u martu – Vaš poklon bi sigurno, magijom, stvorio osmijeh na njenom licu!